Načítání...

3 ok, hogy megszabaduljunk a nedvességtől

A nedves fal probléma a 25 évesnél idősebb házak több mint 60%-ánál jelentkezik. Ezzel a problémával azonban nem csak régi épületek néznek szembe. Új házaknál egyre több az olyan eset, amikor a falak vízszintes szigetelési munkáit nem jól végezték el, és a funkcionalitás teljesen elveszett.

1. Energia-megtakarítás

A ház nedvessége jelentősen növeli az üzemeltetés, a fűtés, valamint az elkövetkező javítások költségeit. Ezzel szemben, összehasonlításként: a száraz falazat a fűtési energiaköltség 30–40%-át megtakaríthatja, és ez már jelentős különbség.

2. Az ingatlan összértékének növelése

Az elhanyagolt állapot, a szemmel látható nedvesség és penész ugyanakkor csökkenti az épület összértékét. Ez - például abban a pillanatban, amikor házának felértékeltetéséről és eladásáról dönt - kellemetlen lehet. 

3. Egészségi problémák

A nedves falak még hidegek is, és a köztük tartózkodás nemcsak kellemetlen érzetet kelt, de egészségre ártalmas is lehet. A nedves falak legnagyobb kockázatai közé tartozik a penész, amely különféle allergiákat és légúti problémákat okozhat. Ezeknek nem kell azonnal jelentkezniük, de a penészes helyiségben való hosszú idejű tartózkodás időskori gondokat - ízületi vagy bőr-problémákat - okozhat. Kevés ember ébred annak tudatára, hogy például az egész világon sok-sok embert kínzó asztma, épp nedves, penészes falakkal függ össze.

Hogyan lehet elébe menni a ház nedvességének?

Ma, a modern technológiákkal teli világban sikerrel lehet védekezni e problémákkal szemben. Ennek számos, többé-kevésbé invazív megoldás felel meg. Amennyiben Ön is küszködik nedves falakkal és penésszel kapcsolatos problémákkal, ne habozzon, kezdje el azok kiküszöbölését! Keressen meg bennünket, és mi olyan megoldást ajánlunk, amely hosszú távon biztosít házában száraz környezetet és jó minőségű tartózkodási feltételeket!

Kapcsolat

Solti Gabriella (e.v.)
Adószám: 53635613-1-40

Általános szerződési feltételek
Adatvédelmi tájékoztató
Vásárlási segédlet

Írjon nekünk!